Ting som gjør meg irritert

Tok denne ideen fra Katja! :)

Når folk skriver kommentarer til seg selv på sin egen blogg. Har vært på flere blogger hvor det står navnet med link til den bloggen jeg er inne på og på kommentaren står det "Fine bilder av deg, søta" osv eller folk som svarer på kommentarer i sitt eget kommentarfelt, ingen kommer til og gå inn på bloggen din og lese det du har skrivd tilbake anyways..

Når man har photoshoot og alle bildene av deg blir stygge. Hvis jeg og en vennine foreksempel skal ta bilder ute, og man har fikset seg lenge og har sett seg selv i speilet og ser helt OK ut. Og bildene blir helt utroolig stygge, ahh..

Når man drar til en frisør som IKKE klarer og klippe håret ordentlig. Har skjedd tusen ganger at jeg har dratt til en frisør og ikke blitt fornøyd, men forrige gang jeg klagde fikk jeg ny klippetime (hos en mye flinkere) + hårkur + et gavekort på 500, wii!

Når pcen min streiker. Hvem liker vell og gå flere uker\dager uten pc? Iallefall når man har 2 blogger sånn som meg og man ikke får blogga eller tatt bilder av segselv på webcamen som er på pcen, deprimerende..

Når folk er skikkelig care. Hater hvis jeg snakker med noen på melding osv også får jeg som svar "ok"..

Folk som har bursdag på Fremad (lokale). Serriøøøøøst, bursdager på fremad er så sick dødt. Jaok, det var "gøy" i 4 klasse, men hallo? Og enda bedre, man kan såvidt ha på musikk siden det bor 50 åringer rett over. Og når det først er musikk, så er det fra 1980 elns. hah.

Når folk skyter fotballer på meg med vilje HAAARDT. Trenger jeg og si mer? Det er VONDT.

Folk som juger. Når folk sier at man har gått på dansing, fotball (you name it) i 6 år, så har man gått i 7-8 mnd. Eller bare sånne randome ting folk sier for og få oppmerksomhet.

Når folk skylder på meg. Sånn som læreren min foreksempel, jeg snakker ALDRI i timen såeh.

Når jeg ikke finne mobilen min. Ikke at mobilen min er noe og skryte av, men jeg er avhengig av mobilen min.

Når Ailin, søstra mi er sur. HAHA, dere vil virkelig ikke oppleve det.

Når gutter sier at Justin Bieber er stygg, homse osv. Neste gang du selger ut MSG på 22 minuter, har en film, en bok, 57+ awards, 5 (snart 6) albumer, 61 sanger let me know...

mandager. Jeg HATER mandager.
Haha, jeg har faktisk sånn her tshorte i hvit, kjøpt på papparazzi i sverige til 99 eller 149,-

VIL DERE HA ET INNLEGG OM TING JEG ELSKER ?

 


  2 kommentarer

Postet av: kristiane<3
hei eline<3 du er hjertlig velkommen i bursdagen vår på fremmad... vi har ikke bare musikk fra 1980 tallet... vi har musikk som tanta di har på spenst i sande også!!! jan ove og kjæresten bor på Fremad nå, og er 19 åringer og ikke 50 åringer!! så vi kan ha ganske høy musikk assa!! Hilesen kristiane<3
08.nov.2011, 14:06
Postet av: Katja - komenterer tilbake!
enig ass!
08.nov.2011, 17:45
URL: http://undulateieren.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

ELINE MARIE BIEBER

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011

kategorier


Bilder
Blogg
ferie
hot or not
justinbieber
konkurranse
sminke
spørsmål og svar
venner

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!
hits