ikke noe og blogge om for tiden

har dere noen tips til hva jeg kan blogge om ? 

fint bilde, fordi jeg ikke er i humør til og ta bilder av meg selv. 

blåfjell kalender

Var på butikken istad og fant denne søte kalenderen. Sjokoladen smaker egentlig ikke noe godt, men det er jo koselig da, haha.

Har også en annen kalender som jeg får penger i, altså 1 krone for dag 1, 2 kroner neste dag osv. Blir 300 kroner tilsammen faktisk!Er så kul at jeg ikke åpner alle med engang, har bestemt meg for og spare alle pengene fra kalenderen og andre penger til og bruke i Egypt.

Siden det er skole imorra, og jeg syntes veldig synn på megselv siden jeg må opp klokka 7, så skal jeg bruke de siste timene før jeg legger meg og chille. Sofaen min ser veeeldig brun ut på bildene, men den er lysebrun sånn til info liksom. 

Er egentlig ganske trøtt nå, men tror jeg stikker og dusjer. Ha en fin kveld! 

 

sunday fundayJeg hater søndager, sitter her ensom på rommet mitt.. fml :(  Kanskje jeg skal ta og bleike håret mitt? Nei vent, jeg skal snart til frisøren og farge det blondt jeg. ideer til hva jeg kan gjøre? 

 

 

Rydda rommet

Har holdt på og rydde hele rommet i 3-4 timer nå, og endelig er jeg ferdig! Ryddet og vakset bokstavelig talt hele rommet og klesskapet og fant masse surr som jeg har kastet. Kameraet var tomt for strøm når jeg skulle ta før bilder av rommet, og laderen var under alt rotet, så det ble ikke noe av. Jeg kunne ikke se gulvet før jeg begynte, og i tillegg så dro jeg jo alt ut av skapet, så var vel 1 meter i høyden med klær på gulvet, haha. 

Litt dårlige bilder, men jeg hadde feil fokus mehehehe. 

meg at the moment:

hahaha, vet at dere liker når jeg ligger på gulvet og tar bilder av megselv med brunkrem i hele trynet, lmfao.

hva har du gjort idag ? 

innkjøp

For noen dager siden så var jeg i Horten og shoppa, men glemte og legge ut innkjøpene når jeg kom hjem, så de kommer nå.

pelsvest fra HM 149,-  (den er myyeee finere når man har den på enn på bildet)

2 kjoler fra bikbok 399,-  for den svarte og 199,- for den rosa\orange 

skjorte fra Cubus 199,-  39,-   Den kostet egentlig 199, men var på salg til 39. Men de hadde bare str 38 og 40 igjen haha, men jeg måtte ha den, så den er dritstor.


strikker 19,- pr stk. lus 19,- pr stk. Husker ikke prisen på de andre, men øredobbene kostet 79,- ellernoe.

Ble ganske fornøyd med kjolene. Men de var litt for store, så må nok bytte de. 

Hva syntes du ? 

 


ønskeliste

Dette er noe av det jeg ønsker meg til jul.

someday parfyme (Direktelink)

hvit iphone 4s

 

selvbiografien til Justin Bieber - First step 2 forever (Direktelink)

hettegensere

juicy couture perfume

 I <3 justin bieber genser i grå farge (Direktelink)

I Love (heart) Justin Bieber Hoodie Hoody Top - All Sizes and Colours

 

ny utejakke

blad abnomang (hvordan skrives det? haah)

GHD rettetang (Fant ikke Direktelink, men finnes i frisørsalonger)

sminke

smykker, strikker lus osv..

+ gavekort på hele gulskogen.

Det ble gaaanske langt innlegg haha

hva ønsker du deg til jul?

Sandvika storsenter next

atm sitter jeg og sminker meg og venter på at Synne skal bli ferdig med og dusje og sminke seg, og etter på skal vi til sandvika storsenter og shoppe. 
De bildene ga veldig lite mening, haha. nå kom Synne tilbake, så da stikker vi til Sandvika

dagen min

idag har jeg vært på skolen i 5 minutter, også tok jeg og noen andre bussen til Svelvik for og være på et kulturvert møte som var sinnsyyykt kjedelig. Sitte og høre på folk som snakker i 5 timer uten og stoppe er ikke særlig gøy. Men siden vi fikk gå en time tidligere idag, ble jeg litt gladere. Hihi ♥tok dette bildet for 2 minutter siden, orket ikke og legge ut dritdårlig cam bilde eller et bildet fra arkivet. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden og lade opp til en kjeeeedelig dag imorra.

today i don't feel like doing anythingTa forresten en titt innom DENNE bloggen en vennine har laget om meg, haha det er såklart tull det meste som står der.

T.G.I.F

Nikon 50D

Kos dere masse i helgen, det skal i allefall jeg! Imorra skal jeg på bursdag med hele klassen, og ellers så skal jeg bare slappe av.

Hva skal dere i helgen ?

Hva syntes du om bildene ? 

There is "lie" in believe

drar til synne

nå går jeg til Synne for og hente sykkelen min som har stått hos henne i 10 dager ellernoe, hhihi. Vet ikke helt hva jeg skal etterpå, men skal prøve og oppdatere bloggen iallefall.Jeg og Synne hadde photoshoot her om dagen, eller egentlig for leeeeeenge siden. Vil dere se alle bildene vi tok ?

Er hos Heidi

Nå sitter jeg og Heidi i senga hennes og ser på idol, heia Isak! Etter på skal vi se på film og litt sånn tror jeg, skal iallefall kose oss skikkelig!

Ikke fineste bildet, men ja.. Skal tvinge Heidi med på noen bilder etterpå, så det kommer forhåpentligvis bedre bilder senere i kveld. 

Hva skal du ikveld & hvem heier dere på i idol ? 

mine favorittblogger

marenviksTcmn, Sophieelise, l0ve, auroramohn, heidialexandraolsen, baunandreabadendyck, annais, linni, bibses, jdbnorway, veronicashverdag, idalundquisttexplode, tuvaw, utoyahelvette, Heidiijh, fridaxzx, helenapus, swaglikejustin, ran0 ...(ser ut som jeg er syk på det bildet ellernoe, men sameshit)..  Trykk på navna for og komme til bloggene. Leser du noen av de samme ? 

G'night

bilder fra togturenog så mange bilder fikk vi tatt før macen skrudde seg av, jaja. Iallefall: meg til venstre, kaja til høyre, meg nederst.. lol

Hadde det ganske så koselig i Oslo  og vi gikk litt rundt på Oslo City og shoppa litt og spiste på Burger King (sunne) Også tok vi toget hjem i 7 tiden og nå er kaja hos meg og ja, henne er gal som vanelig, sier ikke mere.. Imorra har vi ingen planer, noen som har noen ideer ? 

 

spaceworld

jeg og Kaja tog toget til Oslo og nå er på space nå og holder på med macene som er der. men nå skal jeg kjøpe et random bilspill (5 KRONER!!) også skal vi gå videre. 

 

Bilde fra lørdag


Meg og Katja når vi var i byen, vil dere se hva jeg kjøpte ? 

 

 

fun med macen til Kajajaokei, vi har det gøy! Nå skal vi slappe av, noen som har tips til hva vi kan gjøre ? forresten, forrige innlegg var bare at jeg hadde putta 3 egg og olje i håret for og få det blankere, annbefales faktisk.

 

wæææhahaha, hva driver jeg med tror dere ? 

 

"Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget."

 

MUSIKKTIPS ?

noen som har noe bra musikk ? skal laste ned til mobilen
tok disse bildene nettopp, null sminke og ufiksa. *naturlig stygg*

forresten, jeg og Benedikte har konkurranse HER

 

2010

Haha, jeg har verdens kjedeligste liv, så det er ikke mye og blogge om.

FAKTA OM MEG

jeg krangler med søstra mi hele tiden..

Mine 5 bestevenner er Synne, kaja, sara, Benedicte og Benedikte..

pattie (moren til justin bieber) følger meg på instagram..

Jeg har sinnsykt dårlig selvtillit..

Jeg liker ikke brus..

Favoritt bloggene mine er JDBNORWAY og SOPHIEELISE..

Favoritt tv kanalen min er MTV..

jeg elsker regn..

Noe du ikke visste ?

sover ute med Heidi

nå sitter vi ute på terassen med godteri og telys og ser på en vampyrfilm (?) kjempekoselig! så her skal vi sove inatt. kommer bilder imorra, siden vi tok bilder på stranda

MOBILBLOGG: CAM MED HEIDI

hohohohho, ikke drep meg nå heidi

HVORDAN FÅ LENGRE HÅR FORT

jeg som har kjempekort hår nå fordi jeg var hos frisøren for 2 uker siden og klipte meg, så nå skal jeg spare til langt hår igjen, sånn som jeg hadde ifjord! skal til frisøren imorra og.. hjelp, jeg har sikkert ikke hår igjen tilslutt. men jeg ble ikke fornøyd forrige gang jeg klipte meg, så de skal fikse opp i det. jeg og synne hadde en photoshoot idag forresten, bildene kommer imorra elns :)

 

 


Image and video hosting by TinyPic Ikke dusj håret mer enn 3 ganger i uka! Det kan virke ekkelt, men det hjelper til slutt.


Image and video hosting by TinyPic Gå mye med fletter! Be folk om å flette håret ditt, eller gjør det selv. Dette gjør at håret ditt sitter stramt sammen, som gjør at det vokser fortere. Pluss at du unngår å få floker, og fett hår. 

Image and video hosting by TinyPic Klipp tuppene ofte. Men ikke for ofte, og heller ikke mye. Klipp de helst en gang i måneden og klipp bare der hvor hårstråene har delt seg mest.

Image and video hosting by TinyPic IKKE bruk rettetang, krølletang eller føner, uansett hvor mye det frister. Skal du ha langt hår, må du jobbe for det også. 

Image and video hosting by TinyPic Bruk balsam! Mange tror kanskje at balsam ikke er bra for håret, men det er ganske feil. For det første må du bruke en balsam som passer deg, og det kan du bare spørre i butikken om. Aldri ta for mye balsam heller. Når du bruker shampoo gjør det nemlig tuppene mer slitt, mens balsam oppå der igjen gjør susen.

Image and video hosting by TinyPic Bruk olje i håret før du dusjer. Du kan bruke matolje, det skal fungere helt fint. Dette gir altså håret mykere og glattere, og det blir ikke fett. 

Image and video hosting by TinyPic En hårkur som passer for ditt hår er viktig. To ganger i måneden er nok.


Image and video hosting by TinyPic Aller sist kan du også massere hodebunnen for å få i gang blodsirkulasjonen.

Image and video hosting by TinyPic Drikk mye vann. Vann er sundt for alt, ikke bare håret. Men ikke overdriv,...

 langt hår, savner det!

DESIGNET ER LITT ROTETE FORDI JEG FIKSER DET

nå driver jeg og lager nytt design og litt sånn, så det er litt rotete. men skal prøve og lage header ellernoe i kveld, så designet er kanskje ferdig til imorra. hva syntes du hittil ? :)
jeg måtte bare legge ut dette bilde. hihi

 

HELT SYKT

dette er jo fredelige norge,  også skjer dette ? det er helt forferdelig, jeg har ikke ord. er utrolig glad for at jeg ikke bor i oslo, og jeg syntes utrolig synd på folk som er skadd osv, og spessielt familien! stakkars ungdommer som har hele livet foran seg og blir skyti av en gal mann..
JEG KLARER ALDRI OG FINNE PÅ OVERSKRIFTER

nå har jeg akkuratt rydda og fiksa litt på rommet mitt. og det er fortsatt ikke ferdig. men uansett, det er ingen ting og finne på siden alle er jo på ferie, osv. argh, jeg misunner de! nå skal jeg snart lage taco og se på film ogsånn. skikkelig daff dag..   forresten, jeg har begynt og blogge på www.jdbiieber.blogg.no og siden jeg blogger der hverdag så gidder jeg ikke blogge kjempe mye her :) 

hehe, et bilde fra en fjortis sminke video jeg lagde istad (fordi jeg kjedet meg) jeg skal redigere den og litt sånn, så kanskje den kommer ut på bloggen!

 

DETTE ER TREND PÅ TWITTER NÅ


haha, interreeeesant ? men uansett, det er vell første gang på 100 år at det er noe fra norge som er TT.  

 


LITE BLOGGING

jeg har bare ikke fått blogga så mye i det siste, siden jeg har vært hos mormoren min og vært i sverige. innkjøpene kommer imorra. og jeg skulle egentlgi legge ut svarerne på spørsmålsruden på video i dag. men youtube vil ikke laste den opp, og når jeg skal skrive svara på innlegg så klikka hele greia, jaja.. 

 
APPEN TIL BLOGG.NO

hej :)
nå prøver jeg ut den nye appen til blogg.no på ipoden. den er kjempebra og ROSA! igår kom jeg hjem fra trailer leieren jeg var på. og jeg ble kjent med mange folk osv.. men nå gidder jeg ikke og skrive mer, hade bloggen. hahaha

BLOGGPAUSE

jeg har rett og slett ingenting og blogge om for tiden, og jeg får bare færre lesere hver dag. så jeg tar en bloggpause en liten stund, og hvis det er en dag jeg har lyst til og blogge og har noe og blogge om, så kommer jeg til og blogge bildeinnlegg ellernoe. når jeg begynner og blogge for fullt igjen, så kommer jeg kanskje med nytt design.

 

ha en fin helg ;*

natta cuties

nå har jwg og leah nettopp sett 2 eller 3 filmer. og er veldig trøtte, så nattinatt alle søte ♥♥ btw, jeg vet ikke om jeg er våken nå eller sover, sååehm.. imorra kommer kaskje video. 

hva bør jeg ha mere av på bloggen ?

igår var jeg inne på topplista på blogg.no, og da var ikke jeg på topplista for sande. men når jeg var der inne nå, så er jeg på 34, HAHA ! også sjekka jeg statistikken min istad, og jeg hadde 78 sidevisninger idag. det går jo oppover i det minste, siden jeg ikke har blogget så lenge på denne bloggen.. + at jeg blogger dårlig i tilegg. er det forresten noe dere syntes jeg bør ha mere av på bloggen ? konkurranser, vidioer ellernoe ? :)drar til båten

god morgen ! nå har jeg litt dårlig tid siden vi skal i båten, og de andre har dratt. tror ikke jeg kommer hjem før ikveld, men jeg har med kamera, sånn at jeg får tatt litt bilder ! jeg tar heller cambilde, siden jeg ikke rekker og ta bilder ogsånn nå og overføre og redigere. nå må jeg løpe ! snakkeshva skal du idag ?


kino og shopping

hei! idag har jeg vært i byen med heidi og kjøpt litt klær ogsånn, siden det var sånn at man kunne fylle en hel pose med klær fra bikbok til kun 100 kroner (egentlig 50, siden meg og heidi delte en sånn posegreie) så da ble det endel.. men jeg gidder ikke og ta bilder av alt nå. også dro vi på kino og så "bad teacher" etterpå, og den var egentlig ganske bra. og midt i kinoreklamen var det en gjeng med gutter (menn) som kom inn, også løp en av de ned i gstreng og kopp og sa 'hjelp, jeg skal gifte meg' også gikk han rundt og samla inn penger. hahaha, holdt på og dø av latter, tror det var utdrikningslag ellernoe. iallefall, kjempe funny !

men nå skal jeg sette meg og se "keepern til liverpool" (haha) noen som har sett den ? :) 

husk spørsmålsrunden ! http://elinelol.blogg.no/1308864138_sprsmlsrunde.html#comment

når jeg var hos ida

nå har jeg endelig fått lasta opp bildene fra forrige helg når jeg var hos idaephoto'abv på søndag så tok jeg toget til henne, også dro meg, henne og benjamin og adrian (?) på lazeworld ellerhvordandetskrives, haha. og etter det dro vi i bursdagen til shirin.. og på søndag så dro vi til sverige og kjøpte godteri og farga håret rosa.


husk spørsmålsrunden ! http://elinelol.blogg.no/1308864138_sprsmlsrunde.html#comment

bilder: vann

canon eos 350D

 

hva syntes du om bildene ? 

elinemarieher kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011

kategorier


20 DAYS
:(
Bilder
Blogg
ferie
hot or not
justinbieber
konkurranse
sminke
spørsmål og svar
venner

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits