happyyy

Fikk endelig den nye cden til Justin Bieber, under the mistletoe deluxe pakken med ekstra cd og en bilett ting.. Jeg har verdens beste mamma  ♥♥(Dette innlegget skulle egentlig vært posta for en uke siden, men jeg hadde lagra det i utkast)

HAN ER BARE ET MENNESKE

Du er et menneske. Du har følelser, har du ikke? Jeg er et menneske, og gud som jeg har følelser. Justin Bieber. Et navn. Et navn på en gutt. Et menneske. Et menneske, med følelser. Stygge kommentarer sårer. Det gjelder ikke bare deg, meg eller Justin Bieber. Det gjelder alle. Stygge kommentarer sårer alle. Noen vil nok si "jeg bryr meg ikke". Men etter en lang periode, med en stor dose med stygge kommentarer, da bryr du deg. Det sårer. Man vil kanskje ikke innrømme det. Man vil være sterk. Vise at man er bedre enn de anonyme drittslengerene. Det kan jeg love deg at du er, men ingen er sterk nok til å slå fra seg alle og en hver dritt kommentar.

Justin Bieber har gått igjennom så masse dritt. Han fortjener det virkelig ikke! Ja, jeg er fan, og ville alltid støttet han. Men fan eller ikke, ingen fortjener så mye dritt som han har fått. Jeg vet jeg har skrevet om dette før, men jeg syntes så utrolig synd i han. Jeg vil si han er utrolig sterk. Han viser til alle at han bryr seg ikke om noen hater han. Han er den han er, og ingen vil greie å forandre han. Men såklart, ingen kan skåne han fra å bli lei seg. Han har følelser. Han blir lei seg han også. 

Visst du ikke liker ham. La ham være. Han har ikke gjort deg noe. Han har ikke sagt noe om deg, som skal gjøre deg frekk mot han. Han vet ikke engang at du eksisterer. Før han ble kjent. Før noen oppdaget talentet hans, hadde du noe i mot han da? Nei, tenkte meg det. Så hvorfor hate han nå? Nå som han lever ut drømmen sin. Han fortjener alt han har jobbet seg opp til. Fordi jeg tenker meg at du, du som kaller ham stygge ting, du aner ikke hvordan han ble oppdaget, du aner ikke hva som gjor han kjent. Han er faktisk, bare et menneske!

Vet egentlig ikke helt hva mer jeg skal skrive. Alle, og da mener jeg fan eller ikke, burde ta en titt på denne videoen. Den er utrolig rørendes og trist. Syns dere virkelig han fortjener det?


 

#magicbarbie

i was born to be a belieber


damn, han er så nyyydelig ! ♥♥♥♥    "lady gaga was born this way, justin bieber was born to be somebody, and i was born to be a belieber."

hva syntes du om justin bieber ? 

ENDELIG !

ahh, jeg vil være henne jenta på slutten :)

hva syntes du ?

elinemarie


her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011

kategorier


Blogg
ferie
hot or not
justinbieber
konkurranse
sminke
spørsmål og svar
venner

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits