natta cuties

nå har jwg og leah nettopp sett 2 eller 3 filmer. og er veldig trøtte, så nattinatt alle søte ♥♥ btw, jeg vet ikke om jeg er våken nå eller sover, sååehm.. imorra kommer kaskje video. 

i was born to be a belieber


damn, han er så nyyydelig ! ♥♥♥♥    "lady gaga was born this way, justin bieber was born to be somebody, and i was born to be a belieber."

hva syntes du om justin bieber ? 

vinneren av konkurransen !

er  benedicte !   http://benediictehalliday.blogg.no/

jeg sender deg en mail ellernoe, sånn at jeg får adressa di til og sende sminken.TUSEN TAKK TIL ALLE SOM MELDTE SEG PÅ. jeg kommer til og ha flere konkurranser fremover, siden det var så mange påmeldte. kanskje en til neste uke!

syntes du jeg bør ha flere konkurranser ? 

extensions - hot or not ?

hei. jeg våknet nettopp av at mamma vekte meg.. og når jeg sjekket blogg.no i dag så ligger jeg på 2.plass for sande i vestfold, og 9.plass for mest aktive. woho, dere er best ! vinneren av konkurransen kommer etterpå. det er fortsatt mulighet til og melde seg på. 

igår så var jeg hos frisøren og klipte meg, og jeg syntes det ble for kort. så mamma kjøpte extensions til meg.


http://elinelol.blogg.no/1309185490_konkurranse__vinn_smi.html

hot or not ?

konkurranse - VINN SMINKE

da tenkte jeg at jeg skulle ha en konkurranse, siden noen ville at jeg skulle ha det. hvis det er mange som melder seg på, så kommer jeg til og ha flere konkurranser i sommer! 

adorn & adore - picture frame (det er sminke og en bilderamme)

det du trenger og gjøre for og bli med i konkurransen er og skrive en kommentar i kommentarfeltet, så trekker jeg på random.org, så jo mere man kommenterer, så er det større sjanse for og vinne ! HUSK BLOGGADRESSEN DIN :)

hva bør jeg ha mere av på bloggen ?

igår var jeg inne på topplista på blogg.no, og da var ikke jeg på topplista for sande. men når jeg var der inne nå, så er jeg på 34, HAHA ! også sjekka jeg statistikken min istad, og jeg hadde 78 sidevisninger idag. det går jo oppover i det minste, siden jeg ikke har blogget så lenge på denne bloggen.. + at jeg blogger dårlig i tilegg. er det forresten noe dere syntes jeg bør ha mere av på bloggen ? konkurranser, vidioer ellernoe ? :)drar til båten

god morgen ! nå har jeg litt dårlig tid siden vi skal i båten, og de andre har dratt. tror ikke jeg kommer hjem før ikveld, men jeg har med kamera, sånn at jeg får tatt litt bilder ! jeg tar heller cambilde, siden jeg ikke rekker og ta bilder ogsånn nå og overføre og redigere. nå må jeg løpe ! snakkeshva skal du idag ?


kino og shopping

hei! idag har jeg vært i byen med heidi og kjøpt litt klær ogsånn, siden det var sånn at man kunne fylle en hel pose med klær fra bikbok til kun 100 kroner (egentlig 50, siden meg og heidi delte en sånn posegreie) så da ble det endel.. men jeg gidder ikke og ta bilder av alt nå. også dro vi på kino og så "bad teacher" etterpå, og den var egentlig ganske bra. og midt i kinoreklamen var det en gjeng med gutter (menn) som kom inn, også løp en av de ned i gstreng og kopp og sa 'hjelp, jeg skal gifte meg' også gikk han rundt og samla inn penger. hahaha, holdt på og dø av latter, tror det var utdrikningslag ellernoe. iallefall, kjempe funny !

men nå skal jeg sette meg og se "keepern til liverpool" (haha) noen som har sett den ? :) 

husk spørsmålsrunden ! http://elinelol.blogg.no/1308864138_sprsmlsrunde.html#comment

når jeg var hos ida

nå har jeg endelig fått lasta opp bildene fra forrige helg når jeg var hos idaephoto'abv på søndag så tok jeg toget til henne, også dro meg, henne og benjamin og adrian (?) på lazeworld ellerhvordandetskrives, haha. og etter det dro vi i bursdagen til shirin.. og på søndag så dro vi til sverige og kjøpte godteri og farga håret rosa.


husk spørsmålsrunden ! http://elinelol.blogg.no/1308864138_sprsmlsrunde.html#comment

spørsmålsrunde

hei! nå har jeg nettopp kommet hjem fra båten, og der har vi grilla og kjørt rundt osv. og før det så var meg och kuule (not) synne i byen og passa lille søte alida, hehe. men jeg tenkte jeg skulle ha spmrunde, siden jeg ikke har så mye og blogge om for tiden.. jeg kommer til og svare på video, hvis dere vil.


gammelt, men gidder ikke overføre bilder nå (er sykt trøtt, haha)

STILL SPØRSMÅL ! 

elinemarie


bilder: vann

canon eos 350D

 

hva syntes du om bildene ? 

elinemarie


ENDELIG !

ahh, jeg vil være henne jenta på slutten :)

hva syntes du ?

elinemarie

danseoppvisninga 2011

meg, leah og kristiane.meg og leah

hva syntes du om bildene ? 

♥ elinemarie
ny blogg, igjen

hei allesammen (eller ingen)

da starter jeg og blogge igjen, og denne gangen skal jeg ikke slette bloggen min.  og siden alle bloggnavna jeg ville ha ikke gikk, ble jeg sur og skrev elinelol. haha. men uansett, den gamle bloggen min var jo elinemb og den sletta jeg fordi jeg var så lei av hele bloggen. jeg skal prøve og blogge så mye som mulig, og jeg kommer til og ha mere vidioblogger og konkurranser enn det jeg har hatt på andre blogger. legg meg til som venn !  

vet designet er skikkelig kjedelig ogsånn nå, men jeg prøver og lage header ogsånn. men siden jeg er utrolig dårlig på det, så kan det ta litt tid.

 


her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011

kategorier


Blogg
ferie
hot or not
justinbieber
konkurranse
sminke
spørsmålsrunde
venner

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits