HEI HADE

nå har jeg nettopp bada og sola meg og skal stikke og kjøpe is. resten av dagen går vell bare ut på og slappe av osv.. hvis jeg får nett på ipoden på stranda, så blogger jeg!  men nå koker jeg,siden campingvogna er dritvarm, så hadee

har du bada idag\skal du bade ?  

CAMPING

 

her skal jeg altså tilbringe 2-3 dager, gleder meg..  men nå stikker jeg ut og bader ellernoe, det er ingenting og gjøre her.  men jeg skal ta bilder, så jeg kan blogge. eller nei, jeg glemte overføringskabelen. aahh. da blir det vell mobilbilder da :D hihi

hva skal du i helga ? 

DESIGNET ER LITT ROTETE FORDI JEG FIKSER DET

nå driver jeg og lager nytt design og litt sånn, så det er litt rotete. men skal prøve og lage header ellernoe i kveld, så designet er kanskje ferdig til imorra. hva syntes du hittil ? :)
jeg måtte bare legge ut dette bilde. hihi

 

HELT SYKT

dette er jo fredelige norge,  også skjer dette ? det er helt forferdelig, jeg har ikke ord. er utrolig glad for at jeg ikke bor i oslo, og jeg syntes utrolig synd på folk som er skadd osv, og spessielt familien! stakkars ungdommer som har hele livet foran seg og blir skyti av en gal mann..
JEG KLARER ALDRI OG FINNE PÅ OVERSKRIFTER

nå har jeg akkuratt rydda og fiksa litt på rommet mitt. og det er fortsatt ikke ferdig. men uansett, det er ingen ting og finne på siden alle er jo på ferie, osv. argh, jeg misunner de! nå skal jeg snart lage taco og se på film ogsånn. skikkelig daff dag..   forresten, jeg har begynt og blogge på www.jdbiieber.blogg.no og siden jeg blogger der hverdag så gidder jeg ikke blogge kjempe mye her :) 

hehe, et bilde fra en fjortis sminke video jeg lagde istad (fordi jeg kjedet meg) jeg skal redigere den og litt sånn, så kanskje den kommer ut på bloggen!

 

DETTE ER TREND PÅ TWITTER NÅ


haha, interreeeesant ? men uansett, det er vell første gang på 100 år at det er noe fra norge som er TT.  

 


LITE BLOGGING

jeg har bare ikke fått blogga så mye i det siste, siden jeg har vært hos mormoren min og vært i sverige. innkjøpene kommer imorra. og jeg skulle egentlgi legge ut svarerne på spørsmålsruden på video i dag. men youtube vil ikke laste den opp, og når jeg skal skrive svara på innlegg så klikka hele greia, jaja.. 

 
TINAADELE.BLOGG.NO

jeg er med i konkurransen til www.tinaadele.blogg.no der du kan vinne solkort (brun&blid) ønsk meg lykke til..

dere kan melde dere på her

APPEN TIL BLOGG.NO

hej :)
nå prøver jeg ut den nye appen til blogg.no på ipoden. den er kjempebra og ROSA! igår kom jeg hjem fra trailer leieren jeg var på. og jeg ble kjent med mange folk osv.. men nå gidder jeg ikke og skrive mer, hade bloggen. hahaha

BLOGGPAUSE

jeg har rett og slett ingenting og blogge om for tiden, og jeg får bare færre lesere hver dag. så jeg tar en bloggpause en liten stund, og hvis det er en dag jeg har lyst til og blogge og har noe og blogge om, så kommer jeg til og blogge bildeinnlegg ellernoe. når jeg begynner og blogge for fullt igjen, så kommer jeg kanskje med nytt design.

 

ha en fin helg ;*


her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011

kategorier


Blogg
ferie
hot or not
justinbieber
konkurranse
sminke
spørsmålsrunde
venner

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits