FAKTA OM MEG

jeg krangler med søstra mi hele tiden..

Mine 5 bestevenner er Synne, kaja, sara, Benedicte og Benedikte..

pattie (moren til justin bieber) følger meg på instagram..

Jeg har sinnsykt dårlig selvtillit..

Jeg liker ikke brus..

Favoritt bloggene mine er JDBNORWAY og SOPHIEELISE..

Favoritt tv kanalen min er MTV..

jeg elsker regn..

Noe du ikke visste ?

sover ute med Heidi

nå sitter vi ute på terassen med godteri og telys og ser på en vampyrfilm (?) kjempekoselig! så her skal vi sove inatt. kommer bilder imorra, siden vi tok bilder på stranda

MOBILBLOGG: CAM MED HEIDI

hohohohho, ikke drep meg nå heidi

HVORDAN FÅ LENGRE HÅR FORT

jeg som har kjempekort hår nå fordi jeg var hos frisøren for 2 uker siden og klipte meg, så nå skal jeg spare til langt hår igjen, sånn som jeg hadde ifjord! skal til frisøren imorra og.. hjelp, jeg har sikkert ikke hår igjen tilslutt. men jeg ble ikke fornøyd forrige gang jeg klipte meg, så de skal fikse opp i det. jeg og synne hadde en photoshoot idag forresten, bildene kommer imorra elns :)

 

 


Image and video hosting by TinyPic Ikke dusj håret mer enn 3 ganger i uka! Det kan virke ekkelt, men det hjelper til slutt.


Image and video hosting by TinyPic Gå mye med fletter! Be folk om å flette håret ditt, eller gjør det selv. Dette gjør at håret ditt sitter stramt sammen, som gjør at det vokser fortere. Pluss at du unngår å få floker, og fett hår. 

Image and video hosting by TinyPic Klipp tuppene ofte. Men ikke for ofte, og heller ikke mye. Klipp de helst en gang i måneden og klipp bare der hvor hårstråene har delt seg mest.

Image and video hosting by TinyPic IKKE bruk rettetang, krølletang eller føner, uansett hvor mye det frister. Skal du ha langt hår, må du jobbe for det også. 

Image and video hosting by TinyPic Bruk balsam! Mange tror kanskje at balsam ikke er bra for håret, men det er ganske feil. For det første må du bruke en balsam som passer deg, og det kan du bare spørre i butikken om. Aldri ta for mye balsam heller. Når du bruker shampoo gjør det nemlig tuppene mer slitt, mens balsam oppå der igjen gjør susen.

Image and video hosting by TinyPic Bruk olje i håret før du dusjer. Du kan bruke matolje, det skal fungere helt fint. Dette gir altså håret mykere og glattere, og det blir ikke fett. 

Image and video hosting by TinyPic En hårkur som passer for ditt hår er viktig. To ganger i måneden er nok.


Image and video hosting by TinyPic Aller sist kan du også massere hodebunnen for å få i gang blodsirkulasjonen.

Image and video hosting by TinyPic Drikk mye vann. Vann er sundt for alt, ikke bare håret. Men ikke overdriv,...

 langt hår, savner det!


her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011

kategorier


Blogg
ferie
hot or not
justinbieber
konkurranse
sminke
spørsmålsrunde
venner

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits